Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så som mitt första minne av de vuxnas simbassäng möjligen skapades


Roterar Allihopas Hål

 

 


inklämda i varsitt hål

så blott skallarna syns (hos somliga nästan brösten)

snurrar vi i samlad hop i simbassängen kring

från kant till kant till kant till kant (till kant till kant till kant)

ett barn står på trampolintrappan och tror

att under skivan förs förlamade kropparna runt av krokodiler

tänker aldrig i livet hoppa ner i något hål

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-12 19:14



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
På något vis lustigt ja - eller snarare det mest skrämmande jag dittills hade beskådat...
2014-06-10

  Aquarius
haha, komiskt!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP