Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohämmat sex


Skönt att bara få vara sig själv en stund,
inga gränser med tv tittande
inget bråk
välja rätt kanal
höja tv:n
kall champagne
mera vin och ohämmat sex.


Emilia Berg




Fri vers av Emilia Berg
Läst 838 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-13 00:08



Bookmark and Share


  LassO
underbart
2009-11-13

  aol
oj gud så skön härlig text kraaammmm
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg