Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Varför tar det emot
Att leva

Det är så svårt
För mig att finnas till

Blundar
Och kryper ihop i sängen

Gråter
I en famn

Och ändå
Ändå vågar jag inte

Vågar inte släppa taget
Om livet

Varken för att dö eller för
Att leva




Fri vers av Isil
Läst 314 gånger
Publicerad 2009-06-13 01:00



Bookmark and Share


  KristinaE
.. du frågar..! Släppa taget.. om vår längtan till..? Livets gåta, tänker jag då och då! Att våga dö är att våga leva.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Isil