Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filosofi om inkarnation


Yttersta Grinden är Öppen

Den långa (eller korta) vandringen i livet
tar slut en dag.
Det är då själen (anden) befriar sig från
kroppen och återvänder till den
dimension som själen kommer från.
Det finns ingen död däremellan.
Så förblir det.
Ett liv som går och kommer, samma liv
vi går in i samma liv som anden lever
i just då.
Det är en ändlös resa som din själ
företar sig.
Så vi kommer alltid igenom den
yttersta grinden tillbaka till livet igen.
Med vår själ som ett slags ankare.
Vad skulle det vara för mening annars.




Fri vers av UllaBritta
Läst 571 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-13 08:23



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ungefär så tror jag också
2009-06-13

  Larz Gustafsson VIP
När kroppen dör lämnar anden kroppen. Det finns två platser man kan tillbringa evigheten på: himlen eller helvetet.
Man väljer själv slutdestinationen.
Jesus är den enda vägen till himlen.
2009-06-13

  Carola Bouvin
Ja vi får se vad som möter oss när resan här är över, bra text.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta