Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer ibland

 

det är inte

varje dag

 

som livet ler

 

men det

händer ibland

 

att solen spricker upp

att molnen skingrar sig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-13 09:00



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Hoppfull text. Man ska ta vara på dessa stunder.
2009-06-14

    eva m h
Ja och de dagarna är underbara att leva
2009-06-13

  Sturesdotter
Och DÅÅÅÅÅ bör man sjunga HÖGT!
2009-06-13

  Christine Sabel
Ja, det är sant, det gäller att ta vara på de ögonblicken, tack för dina fina ord
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP