Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utsträckt hand

 

träffade

många utsträckta

händer som 

gjorde illa

 

misströstade länge

 

nu vet jag

bättre hur

den rätta

handen ser ut




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-13 09:40



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket sanning i dessa rader, att se skillnad på vänner och vänner.
2009-06-14

  Sturesdotter
Jag fascineras av händer; ögon och händer, det första jag ser hos en människa.

Varma händer kan ha en falsk yta; det gäller att känna vad som finns inuti...
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP