Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Vildrosens tid

han kallade mig
sin älskade
vildros

och vildrosornas
blomning
kom att betyda något särskilt

här finns så gott om
både
pimpinellifo´lia och cani´na

min älskade
är borta
rosorna är kvar

 

vildrosens tid är här nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-13 10:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart vackert, med mycket innehåll mellan raderna, till en underbar bild .....
2009-06-14

  Hanna Wallén
aj!
Men instämmer i föregående kommentar. Din tid!
Tack återigen för fin läsning.
2009-06-14

  * Ammi *
Ja förhoppningsvis blommar du nu!
2009-06-13

  Sturesdotter
Din tid!
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP