Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkult

Vandra med stjärnor till offerplats
följ trummornas ljud
Lyssna till urtidsflöjtens toner
tolka förfädernas budskap

Forsen sliter sitt band

Låter vattnet skölja hällen
slipar tecknen bort
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-13 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia