Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hata dig


Att hata dig
känns nästan som att vara olyckligt kär

Jag tänker ofta på dig
Mitt hjärta slår hårt...
bankar insidan av min bröstkorg
och blodet pumpar hett i mina ådror
Huvudet bultar
och jag känner yrsel
Har en klump i min mage
och får ett svagt illamående

Vill att du var här nu
så jag kunde få ur mig allt vad jag känner

Ser jag dig på stan vill jag rusa fram till dig
slå armarna om dig...
brottas med dig tills vi rullar runt på marken

Jag gör det förstås inte
jag har förståndet kvar ännu
men jag vill ruska om dig...
få dig att förstå vad du har gjort med mig

Gråter över din existens
jag storgråter över oss två

Önskar att du försvann långt, långt bort
att du lämnade jordens yta

och jag hoppas att du och jag inte
hamnar på samma plats efter vår död

Jag önskar att jag aldrig hade mött dig




Övriga genrer av Therés
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-09-26 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!