Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann kärlek

Jag skrev en text
och gav till dig
Det blev en sång
du sjöng för mig

En natt så kall
vid brasans sken
Jag lyssnar till
din röst så len

Med huvudet
upp på ditt bröst
Du gav mig styrka
gav mej tröst

Och natt så het
vi gav varann
Riktig kärlek
äkta sann

Två slitna själar
är vi två
Vi båda upplevt
dag så grå

Mörkt blev ljust
när vi blev ett
Plötsligt känns
ju allt så rätt

Nu alla frågor
fått sitt svar
En människa
så underbar

Så ser jag dig
så ser du mig
Så ser vi på varann
Vi ej behöver tvivla på
att kärleken är sann




Fri vers av Therés
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-09-26 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!