Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns men var

Där ute finns du
i mörkret nånstans
Jag öppnar min dörr
och ser julens krans

Drar i mej kylan
Och ropar ditt namn
vill ha din närhet
Vill ha din famn

Men så tyst är natten
Jag får inget svar
Ensamma dagar
Och nätter jag har

Små jul-lampor lyser
och snö på fågelhus
Granarna är svarta
Men himmeln konstigt ljus

Ett nytt år är kommet
Nyfött det är
Kom ta mitt hjärta
Jag väntar dig här

Dörren på glänt
Trotts minus fem
Ett ljus har jag tänt
Om du kommer sen

Jag somnar och drömmer
Om oss två så klart
Skynda dig kom
Så livet får fart

Jag vet att du finns
Men jag undrar var
Jag kärlek vill ge dig
All kärlek jag har

Dagarna går
Och natt efter natt
Dagar blir år
Och jag hoppas att…




Fri vers av Therés
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-09-26 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!