Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla står tiden

Du andas mot mitt öra
Din kropp ligger tung
varm, het och lite fuktig
hårt tryckt mot min

Tätt tryckta mot varandra
Läppar vandrar över hud
händer tar samma väg
Inga ord

Borta är alla måsten
Stilla står tiden
i detta mörka rum
Nu bara vi
villiga och betagna av varandra
Nu bara vi
allt handlar om oss

Vi är det enda som har betydelse
allt annat är ointressant
Vi skäl denna stund
Det är bara vi nu

Och det är bara vi som bestämmer
hur länge den ska vara




Övriga genrer av Therés
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-09-26 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!