Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara

Det är inte morgon
Nästan mitt på dagen
Jag rullar mig runt
Lägger mig på magen

Gräset är långt
Vajar lätt i vind
Solrosor blommar
Vackert står vår lind

Svalorna flyger
In under taken
Klockan är elva
Och jag är knappt vaken

Solen den strålar
Värmer mig på låret
Sätter mig upp
Rufsig i håret

Dagen den blir lugn
Kväll med mat och vin
Du och jag tillsammans
och sommarnatt så fin




Fri vers av Therés
Läst 192 gånger
Publicerad 2005-09-26 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!