Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slädtur

Full fart på Målle
Våran bruna häst
Slädtur genom skogen
När vädret är som bäst

Snö på alla taken
Snö på träd och gran
Ut på lilla vägen och
Nästan ner till stan

Hovar slår mot marken
Dunkar dundrar på
Genom snö vi flyger
Målle klapprar på

Nöjda här vi sitta
Denna glada frakt
Rosiga om kinden
Bjällror hörs i takt







Fri vers av Therés
Läst 169 gånger
Publicerad 2005-09-26 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!