Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till min son

När du inte är med l livet
rullar du cigaretter eller
stoppar pipan, eller ordnar nålen
för att uppnå och njuta
dina vägars yttersta gräns.
Varför gav du mig din trötthet
på livet.
Varför plågas jag av att se
dig droga, fylla på din kropp
med gifter.
Var gång du drogar så drogar
jag, min själ vill lämna min
kropp på grund av känslo-
utrymme.
Och nattsvart förtvivlan
att inte kunna göra någonting.
Den som skaffar dig giftet.
Kallas för knarklangare
Han är värre än värst, för han
både knarkar och säljer.
Han utnyttjar din svaghet
i högsta grad.Drar dig i fördärvet.
Ibland har jag känslan att
vilja utplåna honom från
det han gör, ja honom själv.
Men det är det inte värt
snart dyker nästa upp.
Och du min son, du fortsätter
som om inget hänt.
Trotts att mitt hjärta brister
en bit för varje gång du
letar efter en plats för nålen
Stick den i mitt hjärta.
det brister snart ändå.
Varför min son, blev det så här.
Är felet mitt?
Knappast du har ju fyra syskon
ingen av dom drogar eller ens
röker en vanlig cigaarett.
Psykologen säger, om det var
mitt fel, varför drogar inte
dina syskon.
Varför min son, blev du
drogarens vän.
Istället för min.




Fri vers av UllaBritta
Läst 795 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-14 05:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ditt fel...Nix!
Annat som drog...
Kom med trix...
Elände som sticks...
men förstår Dig
fullt ut, inte nå fram
fel av psykolog lägga
mer börda på Dig
Du hade väl nog...


2013-09-06

  mare VIP
Vilken smärta, dina ord berör massor !!!
2011-01-01

    sunnanvind
blir så berörd...vad mer kan jag säga ..?!
2009-10-01

  Diffusiaria
Åh , stark, mycket känslor. Man berörs.
2009-09-17

  En strimma av guld
Åh så smärtsam att läsa. Det gör ont i hela mig. En tyngd för en mamma att bära, en börda så tung. Även om man klandrar sig själv och försöker hitta svaren så är det endast din son som har dom. Du har gjort så gott du kunnat. Hjälplösheten är en hemsk känsla.

"Och nattsvart förtvivlan
att inte kunna göra någonting."
2009-08-31

  gunillago
Svårt, så svårt, att förlora ett framtidshopp och ett liv.....och stå vid sidan och se på...
tycker att du lyckas förmedla sorgen med denna stegvisa rapport ur ett sinne...
2009-06-15

  Carola Bouvin
Usch så fruktansvärt, du har verkligen mötit en mors mardröm, såklart är det inte ditt fel men jag tror vi mödrar är sådana, finns det ett ynnest att lägga skulden på oss så gör vi det. kram!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta