Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av målningar från Gustav Klimt


Kroppar liksom glitter

Kroppar liksom glitter
bland skuggor skymtar fram,
och glädjefulla fnitter
för naket utan skam.

Hårsvall fullt med knoppar
och blommor som slår ut,
med mjuka sköna kroppar
som aldrig tycks ta slut

Fulla bröst som trycka
mot naken blottad hud,
och suckar utav lycka
i tillbakahållna ljud.

Händerna och fingrar
som smeker varje del
och kropparna som slingrar
ihop sig till en hel.

Undersöker letar
och söker sinnlighet.
Läpparna som smetar
av sig kvinnlighet.

Spända kroppar veknar
av smekningarnas makt.
Ansikten som bleknar
i smekningarnas takt

Stilla sen i väta
från det rörelserna gav,
kvinnokroppar fläta
sig samman till ett hav




Fri vers av Knickedick
Läst 1027 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-14 10:55



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Du dansar med
orden som figurerna
på bild i en skön text
som blir ömsom mild
och skön och så vild!
2009-07-25

    C3H5(NO3)3
snyggt och sensuellt
2009-07-11

    ej medlem längre
du skriver helt fantastiskt! lika vackert som bilden.
2009-07-07

  stella
Åh denna är så skön...
2009-07-06

  barfotafantomen
lätta sköna rim i enkel läcker ordedräkt!
2009-07-05

  Bodil Sandberg VIP
Ja turligt nog fick du inspiration..som onekligen får mig att njuta..fantastiskt..härligt skriftat!!!
2009-06-15

  stella
Vilken sensuell tavla du ger!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick