Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett trasigt hjärta


Jag hatar dig
för att du tagit något livsviktigt ifrån mig
Jag saknar en stor bit av mitt hjärta

Du slet ut en bit
och tog den med dig när du gick

Hålet där den suttit gör det svårt att andas
Blodet kan ej pumpas runt i mina
ådror som förr då du fanns här hos mig

Jag vill ha tillbaka den
och jag vill ha dig hos mig igen
Du kan behålla den om jag får en bit av ditt

Vågar aldrig mer bli kär
och dela med mig av mitt mörkröda hjärta
Om varje man tar sin bit av mitt hjärta när han går
finns snart inget kvar

Jag blir då en hjärtlös kvinna
som har gett bort allt
och som ej förväntar sig
att någonsin få något tillbaka




Övriga genrer av Therés
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-09-26 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!