Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vakar över dig

Kom och sov hos mig
Vila ditt huvud mot mitt bröst

borta är nu allt det onda
Inget här stör dig, jag lovar

Sov i ro, lugnt och tryggt
Vakna sen i min famn

En ny dag är på väg
Men sov nu en stund

Jag vakar över dig natten lång




Övriga genrer av Therés
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-09-26 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!