Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja vad det här är vet jag inte, kanske en senryu?


spacklad fasad
sköljs av tårar utan salt

oklädd verklighet




Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-14 14:01



Bookmark and Share


  Nanna X
Älskar verkligen uttrycket "tårar utan salt", sötvattenstårar?
Det är nog ungefär en senryu.

Nanna, haikuslaktare
2009-06-14

  Ronny Berk
inte kanske - utan är en...
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå