Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 3 Juni 2009


Allt i en kropp

Lönlös
Sömnlös
Planlös
Imitatorisk
Nervös

Lycklig
Trött
Rastlös

Tanklös
Imitatorisk
Krävande
Desperat
Tanklös

Förväntansfull
Ångerfull
Falsk

Imitatorisk
Falsk

Falsk
Pretentiös
Oseriös
Nervös

Taktlös
Tanklös
Lycklig

Kär?

Nedtyngd
Spänd
Lyrisk
Lycklig

Lycklig
Lycklig
Lycklig
Spänd

Allt i en kropp




Fri vers av Immediate
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 16:24



Bookmark and Share


  Sabina Svensson
ja ja ja. tycker om.
2009-08-17

  sara-alice
älska!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Immediate