Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltighet

Jag förknippar inte din parfym till dig längre.
Det är bara en doft...


Jag ler inte lika ofta när jag tänker på oss...


Jag känner mig likgiltig...




Jag behöver lite kärlek från fel håll...




Fri vers av egotuilla
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 19:41



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
jag gillade den här, hur mycket som helst!!
2009-06-15

    ej medlem längre
Finurlig tanke omsvept i intresanta formuleringar. snyggt skrivet
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla