Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnsdagsfirande

 

min älskades

namnsdag

en festdag strax

innan midsommar

 

hans namnsdag

en av årets allra

bästa dagar

den fjärde utan honom

 

och inte ens

en tröstande

klapp på

en våt kind




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 22:55



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Sänder den där klappen digitalt
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP