Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag faller

 

föll

jag då inte

tillräckligt hårt

 

eftersom fallen

aldrig tar

slut

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-14 23:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl beskrivet känslan av livs svårigheter
2009-06-15

  Teresia Ridell
Ställer mig samma fråga emellanåt..;hur mycket ska man prövas ? För att bara få vara lite grann..i någerlunda lugn o harmoni.

Kram
2009-06-15

  Sturesdotter
Räcker ut min arm; stöd dig.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP