Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spindeln bakom boken (sjubening no 8)

 




plötsligt fick författaren för sig att hoppa fram till epilogen


trött på att hålla reda på vilka kapitel som var vilka


så han mixtrade in trasselsuddet i chiffonjéns sjunde låda


bland aldrig använda radergummin och självvävda trasdockor


låste noggrant flera varv, öppnade spegeln på glänt


upptäckte han då att hon redan skrivit färdigt boken


hennes andedräkt hade suttit inuti byrån under alla dessa år


och kröp nu ut
 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-14 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP