Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regn kommer sol




Himlen sänkte sitt svarta mörker över jorden från regntunga moln


Plötsligt i åskans muller och skurar som får ögon att blunda


Öppnas ett hål med ljus som strålar likt en laser som träffar det dolda


Hur skenet från ovan överraskande hål lyser upp med regnbågens färger


Hur det än vrids och vänds syns nya och vackrare färger och nyanser


Reflekterar likt spegeln som åter öppnar himlen till strålande sol


Glittrande vackert som en sjö av ädelstenar


Lika värdefull är du i mitt hjärta till strålarna av glädje och kärlek







Fri vers av JNI
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 23:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Trader som når in i ens själ
rader som med sin pregnans
skapar en försmådd bild av det som är viktigast i livt så
2009-09-07

  Sladjana Zubcevic VIP
Underbara rader!
2009-07-07

  Blåbäret
när detta sker får man en känsla av magi...man blir liten inför det mäktiga, stora oförklarliga men samtidigt förvissad om något
så härligt att sätta det i samband med sina känslor som är av betydelse...strålar som kan falla på sin älskade, sitt barn eller en kär vän...
mycket fint!
2009-06-15

  Night Soul Woman
Wow! Den är också bra! :) Bravo bravo, bra skapat, innerliga rader *bokmärkes*självklart:)
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI