Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dykarsjukan, inte ångest!

 

Läste om dykning och dykarsjukan

Om du dyker relativt djup

och stiger för fort,  kan man få dykarsjukan

 

Symtomen är:

yrsel

förlust av sinnesförnimmelser (hörsel, syn, lukt, smak och känsel)

förlamning i ben eller armar

andnöd

smärtor i bröstet

 

Stämmer på alla punkter och i själsliga djupet har jag varit många gånger.

 




Övriga genrer av Popcorntankar
Läst 649 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-15 19:36



Bookmark and Share


    prima donna VIP
Med en udd av humor, det blir så tungt annars. Väl skrivet, jag har just beskrivit symptomen på en annan sjuka idag som iofs kan stämma in litet på de symptom du beskriver. Hälsningar.
2009-06-16

    leelee
:-) Då vet jag det med!
2009-06-15

  sulimaa
Hhahahahah meeen jisses vad du e bra!! Vad skönt att man äntligen fick en förklaring ....dykarsjukan låter fullkomligt logiskt!!
2009-06-15

  etthjärtaäralltidrött
Då förstår jag mig själv lite bättre och gräver ner mig långt under ytan igen...
2009-06-15

  Sturesdotter
låter som allvarlig förälskelse om du frågar mig
vilket du ju inte gjorde...så...jaha du
dykarsjuka...?
2009-06-15

  stella
Haha...ja då är det in i kammaren som gäller!
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar