Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör ni?



Hör ni vad jag skriver?
Inte?
HÖR NI VAD JAG SKRIVER!!!
Konstigt!
För jag hör det.
Först inom mig
sen
tapp tapp tapp tapp.
Kanske bättre jag ringer?




Fri vers av alikavalika
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika