Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser att det är ut jag längtar!


försommarblåsten

Försommarblåsten
perforerar själen
böjer grenar
träden vinkar
sliter och drar
ut för att se
om något kan rymmas
i dessa nya hål...

löven slits från sina fästen
gräset som släpande mot jorden
kanske reser sig igen

snart släpper solen
sin plats på fästet
molnens kransar
vill fånga den
måsars vassa skrik:
Kom igen!
Kom igen!




Fri vers av solomi
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi