Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vacker



...sa hon, där hon stod framför spegeln

leende speglade hon sig medan hon svängde från sida till sida

den skirt mönstrade sommarkänningen var ny

klänningen följde hennes mjuka linjer

hon var verkligen nöjd med köpet





kvinnan i spegeln log hånfullt bak hennes rygg




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 21:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men kanske får man en annan approach om man själv känner sig vacker...
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP