Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första abstrakta dialogen som jag får närvarande flyt på...?

 




Spelar Teater På Riktigt

 



Spelar vi TEATER nu?!

Ja, NU spelar vi teater på RIKTIGT!!

VAD är det som vi spelar då?

NEJ, vi bara LÅTSAS det vi spelar!

Då spelar jag att DU bara NARRAS med mig...

Och jag spelar att DET får du INTE spela!

Varför då?! Jag VILL ju att vi spelar det!!

Javisst, du SKA spela det! Du FÅR inte!

Kom HIT så skall vi se till så du inget annat vill än att SPELA med mig!!

Hå där, det ÄR ju redan det jag GÖR!

Din gycklerska, du spelar mig fasligt FÖRVIRRAD nu!

Äsch, det är bara nervositet! Spela PÅ istället!!

Ha, TROR du verkligen att jag är nervös på ALLVAR?!

Jadå, det MÄRKS ju!

Då spelar jag att du bara SÄGER så för att RETAS med mig!

Snarare för att LOCKA dig...

Till vadDÅ??

Det är DU som skall bestämma DET draget!

Jamen, då BLIR det ju inte alls på LÅTSAS längre...

Så, skulle du inte TYCKA OM verklig kontakt??

JODÅ, naturligtvis, MEN...

Vafan MENAR du?!

Det här är ju TEATER!?!

Det skall du INTE RESONERA kring - du skall BARA SPELA!!

Men DU resonerar ju?!

Det är bara för att få din rollfigur att AGERA!

Hör nu, det är faktiskt JAG som är min EGEN rollfigur!

Aha, INTRESSANT! Och vad har du HÄR att göra?!

Jag ÄLSKAR dig!

Du älskar MIG?

JA!

NEJ!

JO!

HUR DÅ?

SÅ HÄR!!

Å!!
 

 

 

 

 




Övriga genrer av TrollTörnTrappan VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 23:18



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag gillar dom stora bokstäverna jag. Tycker att texten påminner lite om Sandro Key-Åbergs prator.
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP