Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kallade mig aldrig för hora

vet inte vad du heter men din tunga kväver mig snart
jag hämtar mer jagvetintevaddetärmenjagblirfullpådet
du ber mig sluta dricka när jag inte längre kan stå upp
flätar mitt hår medan jag spyr ner hela lägenheten
och jag önskar att jag kunde bli lika kär i dig som jag har varit i honom

ramlar och asfalten förstör min nya tröja
du skyndar dig fram och hjälper mig upp
jag är en jävla idiot, ber dig att dra åt helvete
du svarar, det gör jag först när du kommit hem hel
och jag önskar att jag kunde bli lika kär i dig som jag har varit i honom

blir arg på mig för att bli arg på dig
kärringen med hunden glor, hon plockar bajs från gräset
du svarar vad du heter var femte minut men minns inte
du vet redan mitt namn trots att jag aldrig har berättat
och jag önskar att jag kunde bli lika kär i dig som jag har varit i honom

klockan är 06.37 och jag orkar inte längre se klart
en tjej kallar mig hora, snor hennes fula jacka
du skrattar åt mig fast på ett snällt sätt
säger att hon förtjänar det, att jag är värd mer
och jag önskar att jag kunde bli lika kär i dig som jag har varit i honom




Fri vers av hets
Läst 985 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-06-15 23:26



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Den här var fantastiskt bra.
Himmel vad du är duktig!
2011-01-01

  Patrik Englund VIP
du är fan jävligt bra
2010-12-17

  cykelstyre
mållös. heltjäklasjuktbra!!
2010-12-12

  Lovikavante
Wow, saknar ord för att uttrycka vad jag känner när jag läser denna text.. Den är underbar och jag önskar att det inte gjorde så ont att läsa den. Stort tack för resan du tog med mig på!
2010-12-03

  marinanils
kan bara hålla med alla nedanstående kommentarerna. prick rätt!
2010-04-08

  julia.s
åh, underbar text! du är brabrabra.
2009-06-25

    obscura
"du svarar, det gör jag först när du kommit hem hel"

klockrent och väldigt snällt om nån nu uttalat de orden. skitbra dikt!
2009-06-24

  tova nilsson
du är fantastiskt duktig
funderar på att applådera varenda text
- (men klockan är lite för mycket för det)
2009-06-24

    Frigolit
"och jag önskar att jag kunde bli lika kär i dig som jag har varit i honom"

Älskar den raden riktigt mycket. Det är precis vad man önskar!

För övrigt tycker jag hela texten är mycket bra. Du fångar upp en känsla som så många kan känna igen sig i. Det här är en av de bättre texterna jag läst! Mycket fint skrivet!
2009-06-20

  Queen_of_Rain
du plockar fram en känsla som alla så smärtsamt känner igen. din beskrivning är avundandvärd och ditt språk tar mig med storm.
2009-06-20

  MickeMagic
''och jag önskar att jag kunde bli lika kär i dig som jag har varit i honom''

Det är ju vad man vill. Man faller alltid för idioterna som tillslut sårar en.
Det är visst sån världen är.

Men du ska se, att den också kan va underbar, någongång ibland.
2009-06-16

  Frederick
bokmärker denna, tack
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets