'Success'

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri översättning av mej från engelskan
originalets titel: 'Success'




Succé Succé Succé!

Människors drömmar och hopp är danade av vanetänkande.
Och vem är jag att säja detta är en bedrövelse.
När alla sugs in och lever sina liv som påhittade.
Och skriver på sina framgångshistorier.


Dom säger att dom gillar dej för ditt färgstarka språk
Ditt sätt att kunna vända en kliche till en sensation
Men allt dom Egentligen ville ha var den där vibrationen
Den där som skimmrar runt en Succé

Succé Succé Succé
Succé Succé Succé!
Allt du behöver är .. Succé


Du kan inte va lycklig medan nån annan får sin näve full
Dom strålar mot oss på TeVens skärm, rika, starka och välgödda
Och alla kivas om att få klappa dem på ryggen
medans du ....
sitter ensam med endast en handfull
masturberande till rytmen av Succé


Succé Succé Succé
Succé Succé Succé!
Allt du behöver är .. Succé




Fri vers av lycksele
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-16 04:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
Applåd!
2009-09-21

  Suzy med punkterna
Talande .....gillar
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lycksele
lycksele