Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett ökenartat tillstånd kan det räcka med ''messen'' från någon som bryr sig om.


Mänsklig kontakt

 

heta känslor

behöver inte svalla

över

det räcker

med några sms och

telefonkontakt så

överlever

jag dagarna

 

om någon sagt till mig

att så blir det

så hade jag inte trott det

när livet var fyllt av

sammanhang

 

förnöjsamhetsträning

sätter spår




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-16 05:58



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Instämmer,
då det i öknen
är svårt att nå ut.
Då kan ett oväntat
samtal
ett plötsligt sms
liknas vid en
vattenbärande oas.
2009-06-16

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, framkallar känslor som : "byta ett ord eller två, gjorde det lätt att gå,alla människors möte, borde vara så " av Hjalmar Gullberg
2009-06-16

    ej medlem längre
bra skrivet det här!
2009-06-16

  Njord
Men du har ju mer amd bara sms Du har ju oss.

Ibland tar livet vägar som man inte ens i sin vildaste fantasi kunde tänka sig. Då har man två alternativ 1. Gilla läget och anpassa sig 2. om man inte gillar läget förändra sin situation.
2009-06-16

    sunnanvind
förnöjsamhetsträning

nog borde vi öva oss i det lite till mans tycker jag..ler*
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP