Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del 2


Mr Young sover över


Blev sent igår, du frågade om du fick sova över
Det var efter att du tagit av mig tröjan, helt ogenerad

Samtidigt är du lite blyg, men bara så där lite spontant
Jag har ingen aning om hur det går ihop

Ler åt tanken på igår, har glömt hur det var
Jag är så imponerad av dig, du liksom bara är

Imorse ringde din farsa och erbjöd dig skjuts till jobbet
Men du var inte hemma, han påstod att du var hemlig





Övriga genrer av jempa
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-09-27 10:33



Bookmark and Share


  tonsoku
fantastisk kännsla i orden! mycket mycket bra..!
2005-10-07

  Daniel_78 VIP
Du skriver omtumlande och fängslande
ord som ord
har läst alla med Mr Young och jag kan bar gratulera
2005-10-06

    Markus
Du får mig att tänka...
2005-09-27

  Smultris
Faaaan vad dom e bra...dom här dikterna...*ler brett*

Gillar verkligen din känsla, du får ner den så bra i orden... det känns som jag står bredvid nästan...

Favoritmärker denna...
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa