Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på gågatan i östersund.

Jag är trött
Sovit för lite
- Sova kan man göra när man blir gammal.
Inte ätit något alls
- Man blir ju tjock då.

Bäst att gå ut med kompisarna
Vill inte riskera att vara ensam
Mobbad.




Ögonen sviker mig
Benen viker sig.


- Inte igen!
Medicinen är tagen.
Det borde inte hända.
Får inte hända.




Ögonblick försvinner



Skakar
Kämpar
Faller
Krampar




Vaknar upp
Massor med ögon är det första jag ser
Vem tittar dom på?




Svar: En oidentifierad tjej i 16-20 års ålder,
troligen påverkad,
på gågatan i östersund en natt i juli.




Fri vers av pussgurkan,
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pussgurkan,