Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderar på att flytta till Island

det lustiga är att jag kommer inte ihåg din figur
hur du går eller låter när du pratar, skrattar, gråter

jag känner bara vad du gör
och så var det dina ögon
hur de kan skifta i alla nyanser av grönt

det är de som bär allt vad jag känner för dig
det är de som jag försöker undvika att titta i när du titta bort

de där förbannat vackra ögonen

du frågade mig om jag var lycklig idag och jag kände mig tvingad att svara ja med ett leende med en knyck på axlarna över den där kopp kaffen vi har pratat om att vi skulle ta. den där kaffen som skulle vara så jävla rolig att ta. bara du och jag. vänner. kaffe. en kaka. mitt emot varandra. som vänner. fyra ögon. mina och dina

förbannat vackra ögon




Fri vers av Totte Temmelin
Läst 825 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-29 01:32



Bookmark and Share


    Hon där borta
åååååååhhh bokmärke
2007-10-11

  Propella
Det här är ju strålande! Älskar det "personliga" i dina dikter - det är du som talar, utan krusiduller. Det är så befriande att läsa texter som denna. Dessutom är det en sån text man som kvinna önskar var tillägnat en själv.

"jag känner bara vad du gör
och så var det dina ögon
hur de kan skifta i alla nyanser av grönt"

Mumma.
2005-10-30

  marianela
Fint.
2005-10-06

  madinsane
jag gillar dina enkla budskap.
första raden skulle jag dock vilja läsa som;
'det lustiga är att jag inte kommer ihåg din figur'
det blir annars lite för mycket talspråk över den.

texten känns hemtam, eftersom jag själv väldigt ofta skriver saker som:
'och så var det dina ögon
hur de kan skifta i alla nyanser av grönt'

jag gillar sådant som liknar mitt. gör det mig egenkär?
kanske, men må så vara då.
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Totte Temmelin

Mina favoriter
ombord
som katt och lathund