Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
arbetsplats-svaller


Prat

Hon sa
ja sa
då sa hon
sa ja?
o hon sa
Är inte
hon..
Hon verkar
va

Hon är lite,
lite som...

Hon gjorde,
sa
verkar...

Va?
Sant?
Näää?




Fri vers av durr
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

durr
durr