Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är trygg här

Jag vet, du är rädd
Jag är också rädd ibland
Men tro mig, du är trygg i min famn
Låt dagarna komma och gå
En del fyllda av skratt, andra av tårar
Somliga av ingenting
Jag har också gett upp hoppet ibland
Men tro mig, det kommer igen
Och under tiden du väntar håller jag din hand genom mörkret
Din tur kommer snart
Solen kikar ju fram där, bakom molnen
Och medan det ännu är kallt ska jag dela min värme med dig
Ovissheten är skrämmande, jag vet
Och jag har också tappat tron på mig ibland
Släpp dina tvivel nu, och tro mig
Jag tror på dig




Fri vers av Line W
Läst 734 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-16 22:03



Bookmark and Share


  Glensan
Vet jag skrivit jag gillat denna texten förr men
måste göra det igen den är



SÅ SUPERBRA!!!!!
2010-08-07

  Diana,V
tack för att du skrivit den här dikten, jag behöver den.
2009-10-23

  Glensan
Fantastisk text
fullkommligt underbar

Bokmärkes direkt
2009-06-20

    JoLu
den här texten förlorar jag mig i ...
läser o läser.. öm och fylld av värme
bravo *
2009-06-20

  Fånga dagen
det här var en otroligt fin text människor emellan som tröstar varandra så ödmjukt och hoppfullt .
Detta är nåt man borde bli påmind varje dag om
applåder
Anna-Karin
2009-06-20

    Frida.B
Å, det var så fint, och så rätt, så det finns inte!
2009-06-20

  Drömmarn
Underbart
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W