Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mor gav mig ett uppdrg och det var att skriva en text som skulle handla om det en moder skulle kunna säga till sin dotter


Från mor till dotter

Dina drömmar har ändrats i takt med dig
Dina tankar har ändrats med tiden
Dina ord har varit fula och din röst hög
Dina handlingar har inte alltid varit bra
Men trots allt det negativa som hänt genom åren
Så älskar jag dig

Dina teckningar, jo, jag minns dom väl
Dina första steg
Och första ord
Dina galna upptåg och lekar
Ja, allt det positiva
Det gör att jag älskar dig




Fri vers av Erev
Läst 598 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 22:12



Bookmark and Share


  Noomi Henning
jätte fin text :D <33
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev