Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldragen talar


Min målning av framtiden
var precis färdig,
då Du kom in i bilden

Ingenting har varit sig likt sedan dess


Du satte omedvetet ditt prägel till
den fortfarande torkande målningen

Den millimetertunna duken blev djupare än ett svart hål
Betraktandet av den fick havet att törsta av avund

Färgexplosioner och livfulla mönster
ersatte målningens blygsamheten
Kontrasterna ökade,
strikta penseldrag blev utmanande

Detta är ovärderlig konst,
ämnad för ingen annan än Oss


Denna målning varar tills havets törst övergått till uttorkning.







Fri vers av CPrince
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-17 01:58



Bookmark and Share


  komplicerad
otroligt.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

CPrince