Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dock ej glömd

Där var du igen
och jag som ny.
Där var du som allt det bekanta
och jag i en ny verklighet.
Där var din rock
och din doft och din blick
medan jag var splitter
ny.
(Men mest splitter)




Fri vers av Lee 2
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-17 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lee 2