Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mamma finns alltid där!


Mina vingar över dig...

När natten är som mörkast
kan jag anas vid horisonten

som en dimma kan jag skymtas
med lätta vingar över dig

när solen står som högst
behöver du mig inte

men när skymningen närmas
blir själen trött och tung

då kommer jag svepande
för att åter vagga dig mot gryningen.




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-17 19:48



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Mmm vad tryggt, fint gestaltat!
2009-09-18

  Lina Olivia
Mycket vackert! Tåren finns där under mitt ögonlock.
2009-08-28

  Fredrik Stillesjö
Hej Anne-Lie!

En mamma eller något annat. Trygg förvissning. Gillar. Hälsar Fredrik
2009-06-18

  Suzy med punkterna
Underbart vackert poetat
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**