Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt

Vita vingar.
Vitt hus.
Vitt ljussken.
Vitt havsbrus.

Vita sängar.
I sjukhusets sal.
Vita handlingar.
Du hade inget val.

Vit blomma.
Vit knopp.
Vita moln, på solens topp.

Allt är vitt.
Allt är ditt.
För du är universums mitt.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 1144 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-17 20:01



Bookmark and Share


  Ethiwen
En enkel, ren text som skapar en fin rytm. :) Vackert slut.
2010-09-21

  etthjärtaäralltidrött
Tycker om melodin och kontrasten
2009-06-18

  Sturesdotter
vit som oskuldsfärgen
o ren fin text!
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson