Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugor


Faster och jag talte en gång om hur flugor kunna gå i taket
Någon föreslog sugproppar

Föraktet stiger sömnstörda tidiga morgnar
Focus glider över från sugproppar till exekution

Kommer detta bli den utmärkande kvarlevan av en sommar
Minnet av flugors löjliga vistelse
på min ädla lekamen




Fri vers av C.Källner
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-17 22:23



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Blir så leende av den vissuella bild den ger..
Hör sommarnattens behagliga stilla fågelsång utanför, då envis fluga skapar tankestråk & väcker oblida känslor..
Väl fångat!
2009-09-12

  Sanningsägaren VIP
tack för denna
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner