Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna...

 

 

 

 

 

När jag snubblade i ditt ljus

hittade jag

min skugga..




Fri vers av issac.a.m
Läst 480 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-06-17 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Små ord laddade med stora känslor. Vackert!
2009-06-24

    ej medlem längre
Detta var det vackraste jag läst på länge, enkelt men mycket djupt...må alla ljus..bli havande med älskandes skuggor, underbart!
2009-06-19

  carina L
Strålande


Vackert
2009-06-18

  Sladjana Zubcevic VIP
Oerhört djupt vackert!
2009-06-18

  sachie
Korta men vältalande rader. Funderar på vad som menas. I mitt huvud sägs det, att när man hittar en ny person i livet, finner man oxå nya sidor hos sig själv , som man kanske inte visste att man ahde. Ett utvecklande möte. ^_^
2009-06-18

    sunnanvind
Blir överväldigad av dina få så talande rader! Gör ett bokmärke här!
2009-06-18

  kärleks ängel
underbara rader!!
2009-06-18

  Suzy med punkterna
Ibland behövs inte mer ord än så här ....
Fantastiskt förtjusande skrivet.
2009-06-18

  etthjärtaäralltidrött
Så bra fina rader
2009-06-18

  aol
oerhört djupt vackert
2009-06-18

  * Ammi *
ja så kan det vara ..
fint beskrivet
2009-06-17

  sulimaa
Den var kort...väldigt klargörande och vacker...
2009-06-17

  Junitvillingen
Kort, koncist och bara så....underbart!! Det blir ett mycket vackert bokmärke:-) Proffsverk av en sann poet!
2009-06-17

  beam72
Fantastisk behöver inte säga mer
2009-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Överlägset!
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m