Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag säkert vet

 

allt jag har

varit med om

saknaden

sorgen och längtans

förfärliga timmar

som blivit år

 

det kan jag säga

att jag vet allt om

fast jag ofta

önskar att jag

inget visste

 

lever jag som

om det

kommer

något mer

som om det

finns en

framtid

 

hur man nu kan få för sig det . . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-18 00:03



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
När framtidshoppet lämnar en
- vad finns då kvar?
Det finns en framtid
för alla
men den kanske inte är
sådan vi
hoppas.
2009-06-18

  Teresia Ridell
Vemodigt, tungsint. Känner igen mig.. Men visst kan man få hoppas;våga, orka se en framtid...?!
2009-06-18

  Lilla My* VIP
Fint skrivet om tvivel och sorgens tunga mantel som vi helst av allt skulle slippa! Bra att du skriver om!
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP