Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsas

Varför korsas våra vägar,
av livets kunskaper och kontakter.
Likt små bäckar som sedan
rinner ut till en stor flod.
Vi strålas samman
utan att veta varför.
Bara gör det för strömmen
leder oss dit.
Våra beslut är strömmen
och Gud är den som
grävt bäckarnas led.
Men det är vi som valt vägen.
Det är vi som får njuta och lida.




Fri vers av Alvöga
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-18 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga