Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par gråtande ögon

Ljus grå ögon,
en varm liten kropp
som inte vill vara still.
Leenden på allas läppar.
Mitt i all denna glädje,
ett par gråtande ögon.
Dessa ögon tillhör en man
som nyligen förlorat
sin livspartner.
Efter ett partnerskap som
haft sina toppar och dalar.
Som nu är slut,
över aldrig kommer åter.
Gud tog sin ängel åter.




Fri vers av Alvöga
Läst 541 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-18 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga