Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon älskling!



Bara, bara ben mot ben

och inte bara ben


Ligger i sin mjukhet, helhet

Sömndruckna små hårtroll


Häpna skratt mot mjuka läppar

kittlar hål och sår och ärr


Bar arm, bar barm, bara ben

och två små häpna hårtroll








Fri vers av sorgsen
Läst 491 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-18 15:45



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Sinnligt och vackert. Den här gav mig ett stort och varmt leende. Tack!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen