Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville

........................ville
skriva
om kärlek om förälskelse om lust och längtan
.........som ljuv musik
eftersom mina läppar
vägrar
tala
om sådant

......ville så innerligt
(så passionerat)
men jag kunde inte tordes inte fick inte
inte här
inte nu

inte någonsin ensam




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-18 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg